Menu Sluiten

Diensten Rolhekken

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Rolpoorten – Rolpoorten En Rolhekken – Rolluiken Rolpoorten – Specialist Rolpoorten – Oplossing Om Grote Ruimtes Af Te Sluiten – 

Wenst u meer info over diensten rolhekken kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Diensten Rolhekken

Zonneschermen | Rolpoorten | Rolluiken | Screens | Veranda | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diensten rolhekken

brandwerende roldeuren brandwerende schuifdeuren brandwerende sectionaalpoorten contact handbediende slagbomen homepage industriele sectionaalpoort rolhekken rolpoorten schaarhekken sectionaalpoort residentieel sectionaalpoort sprint s a slagbomen rolhekken wij werken eraan deze pagina is nog volop in opbouw wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk hiermee van te dienst te zijn diensten rolhekken zijn zeer gewaardeerd Aarzel niet om ons alvast te contacteren in verband met dit product ons team staat u met plezier te woord. Contacteer ons .

u gebruikt een verouderde browser.upgrade uw browser om uw ervaring te verbeteren. Sluiten loratex uw partner in zonnewering over ons assortiment merken hersteldienst toonzaal contact assortiment zonneschermen screens raamdecoratie rolluiken zeildoeken vliegenramen outdoorliving nl fr nl nlfr loratex uw partner in zonneweringlaat je inspireren duurzame zonwering voor een beter levenlaat je inspireren loratex uw partner in zonwering sinds de oprichting is loratex uitgegroeid tot een leider in de zonweringsindustrie. Ons bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan producten op maat en naar wens van de klant. Wij kiezen altijd het beste voor onze klanten. Met hoge kwaliteit en nadruk op comfort zorgen we voor een esthetische oplossing voor al uw wensen zowel voor binnen als buitenshuis en in de tuin. Dit heeft als .

Wat je wil weten over Diensten rolhekken

home over ons projecten vacatures contact storing melden menu tenuesponsor direct contact storing melden duifhuizen veenendaal entreepui met stokvision de pui van uw winkel is de eerste kennismaking en vormt daardoor het visitekaartje van uw winkel. In de huidige markt en in het huidige straatbeeld is het belangrijk dat u gezien wordt. En dat uw winkel de juiste uitstraling heeft. Wij adviseren en denken graag met u mee. Eveneens adviseren wij u graag over rolluiken rolhekken om uw winkel de juiste bescherming te bieden. Wat u wenst maken wij voor u Een keuze maken in diensten rolhekken Voor zowel grote winkelketens als de bakker op de hoek. Als er onverhoopt problemen zijn met uw winkelpui of rolluik dan kunt u ook voor service bij ons terecht. Onze servic.