Menu Sluiten

Rolluiken Rolhekken

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Oplossing Om Grote Ruimtes Af Te Sluiten – Rolluiken – Rolluiken Rolpoorten – 

Wenst u meer info over rolluiken rolhekken kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Rolluiken Rolhekken

Ventilatie | Veranda | Rolpoorten | Zonwering | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rolluiken rolhekken

bedrijf showroom bereikbaarheid contact ramen deuren pvc ramen deuren schuiframen constructies aluminium ramen deuren schuiframen hout beglazing vliegenramen vliegendeuren sectionaalpoorten rolluiken zonwering rolluiken zonwering interieur plaatsing infoderabo.be home rolluiken zonwering rolluiken rolhekken derabo rolluiken zonwering wenst u meer info over de rolpoorten of rolhekken van wilms download dan zeker de brochure. U kan ook steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.folder rolpoorten en rolhekken rolpoorten en rolhekken rolpoorten worden vaak toegepast om grotere ruimtes af te sluiten. Ze zijn ideaal voor gebruik in garages. In hun voordeel spreekt de inbouwruimte. In tegenstelling tot sectionale en kantelpoorten hebben ze heel weinig plafondruimte nodig. De dubbelwandig gesoleerde lamellen rollen op in een kast. Deze kast rust in zijgeleiders rolluiken rolhekken informatie aanvragen De lamellen zijn steeds in wit de .

home gids rolluiken prijzen elektrische rolluiken voorzetrolluiken inbouwrolluiken opbouwrolluiken rolluik merken harol creon heroal gratis offertes vergelijken interesse in rolluiken vergelijk gratis offertes bespaar op de kosten gratis offertes vergelijken rolluiken brugge de laatste jaren zijn rolluiken in brugge steeds gewilder. Wilt u graag nieuwe zonnewering en uw privacy en veiligheid vergroten rolluiken zijn dan de allesin oplossing bovendien zorgt een rolluik voor een verbeterde isolatiewaarde van uw huis. In de zomer blijft de warmte buiten terwijl rolluiken in de winter de warmte juist binnenhouden Toekomstmogelijkheden rolluiken rolhekken Op zoek naar een rolluikspecialist start gratis offerteaanvraag op deze pagina leest u alles over verschillende soorten rolluiken en de mogelijke materialen en kleuren. Bent u benieuwd naar de prijzen van rolluiken op zoek naar rolluiken wilt u een ro.

De discipline van Rolluiken rolhekken

nl fr mac meert home producten over ons referenties contact info aanvragen home producten rolluiken somfy de beste afsluiters voor elke dag. Inbouw opbouw voorzetrolluiken en rolpoorten behoren tot ons gamma. Ook voor de electrificatie van uw bestaande rolluiken helpen wij u graag verder. Roma rolhekken somfy inbouwrolluiken roma voorzetrolluiken automatisatie roma opbouwrolluiken roma buitenjaloezie n roma rolhekken een rolhekken of pantser sluit een ruimte of etalage zorgvuldig af maar geeft tegelijk ook nog voldoende doorkijk. De rolhekken zijn eerst en vooral bijzonder stevig. Ze kunnen perfect worden afgestemd op de architectuur van het handelspand de aard van de activiteit en de kleur van de huisstijl. Bekijk onze referenties informatie aanvragen of een offerte .