Menu Sluiten

Rolpoorten Garages

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Oplossing Om Grote Ruimtes Af Te Sluiten – Rolluiken – Rolluiken Rolpoorten – 

Wenst u meer info over rolpoorten garages kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Rolpoorten Garages

Rolpoorten | Rolluiken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rolpoorten garages

infodedier.be brusselbaan aalst home producten service offerte contact infodedier.be brusselbaan aalst producten de dier zoon bvba is gespecialiseerd in het leveren plaatsen en automatiseren van hrmann kantelpoorten sectionaalpoorten en deuren voor zowel particulieren als bedrijven. Ons assortiment bij de dier zoon bvba kunt u terecht voor hrmann poorten deuren en carports voor uw woning of bedrijf rolpoorten garages firma We luisteren uitgebreid naar uw wensen en vinden een perfect hrmann product op maat. Ook voor een vlekkeloze plaatsing en volledige automatisering kunt u rekenen op ons team van vakmensen. Hrmann producten hrmann is een familiebedrijf gespecialiseerd in het verdelen en automatiseren van garagepoorten deuren en carports voor zowel par.

home contact offerte kopstraat schoten toggle menu garagepoorten domeinpoorten rolluiken zonnewering zonnetent verandazonwering binnenzonwering automatisatie en garagepoorten garagepoorten offerte aanvraag kantelpoorten kantelpoorten van zens made in luxenburg staat voor duurzaamheid extreme veiligheid en esthetiek. Deze uiterst kwalitatieve garagepoort kan volledig op maat vervaardigd worden. U hebt keuze uit diverse materialen als staal gegalvaniseerd en aluminium geanodiseerd in elke ralkleur cederhout massief meranti en het onderhoudsvrije pvc in diverse kleuren en houtimitatie. Binnen de aluminiumuitvoering kan u voor enkelwandig of dubbelwandig opteren. Dankzij de standaard drievoudige vergrendeling .

Kennisgeving over Rolpoorten garages

garagepoorten deuren automatisatie referenties service offerte contact rolpoorten u wil alle ruimte in uw garage optimaal benutten kies dan voor een rolpoort van hrmann die is zeer compact gebruiksvriendelijk en inbraakwerend. Rolpoorten een rolpoort rolt zichzelf op bij het openen en heeft bijgevolg minder plaats nodig dan een sectionale poort. Wanneer u een rolpoort opent wordt de volledige poort opgeborgen in een stevige bak die onder het plafond van uw garage is bevestigd. Zo verliest u bijna geen ruimte en kan u alle plaats optimaal benutten. Rolpoorten van hrmann rollmatic de iconische rolpoort van hrmann is uitgerust met de nieuwste hrmann aandrijvingstechnieken. Wanneer u voor deze poort kiest bent u dan ook zeker van een hoog gebruikscomfort. Bovendien is de rollmatic vervaardigd uit hoogwaardig corrosiebestendig aluminium een stevig materiaal dat uw woning extra inbraakbestendig maakt Onze aanbeveling m.b.t. rolpoorten garages Ongeacht of de dagopening van uw garage rechthoekig afgeschuind met segment of rondboog is gevormd een rollmatic garagero.