Menu Sluiten

Handelaars Rolpoorten Antwerpen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Bij Wilms kan iedereen terecht.

De specialist voor rolluiken, zonwering en ventilatiesystemen

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonweringen of een ventilatiesysteem, Wilms levert praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid.

Bij Wilms kan iedereen terecht. Of je nu een particulier bent op zoek naar inspiratie voor je woning of een architect op zoek naar de beste oplossing voor je klanten.

Onze producten

Zoek je bescherming tegen de zon? Of tegen inbrekers? Wil je de koude buitenhouden? Of liever de warmte? Neem je heel je huis onder handen? Of enkel je terras? Ontdek hier alle producten in het Wilms gamma.

Met Wilms kies je voor duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Onze laatste innovatie, ShutterX® illustreert eigenlijk perfect waar we voor staan. Als eerste in de markt (innovatie) zijn we erin geslaagd om een rolluik luchtdicht in de spouwmuur te bouwen. Hierdoor bespaar je aanzienlijke extra kosten (duurzaamheid) én omdat we zo zeker zijn van het product bieden we tot 7 jaar garantie (kwaliteit).

Kwaliteit

Inzet, betrouwbaarheid en samenwerking: de drie kernwaarden van onze organisatie. Zowel onze klanten, leveranciers als werknemers mogen rekenen op een goede samenwerking, een hoge betrouwbaarheid en een grote inzet van de organisatie.

Bij Wilms geloven we sterk in het principe van verticale integratie. De volledige productie en hoofdzetel bevinden zich dan ook op dezelfde locatie. Naast eigen extrusielijnen, confectie, beklevingsmachines, poeder- en natlakkerijen beschikken we zelfs over ons eigen transport. Deze structuur garandeert niet alleen een ongekende service maar evenzeer een onberispelijke, hoge kwaliteit en betrouwbare levertermijnen.

Innovatie

Wilms is dankzij haar sterke R&D-afdeling een trendsetter in de markt. Denk bijvoorbeeld aan de opbouwkast met ventilatie, of de screen die in een spouwmuur kan worden ingebouwd, of nog recenter aan de aluminium en carbon assen van onze screens. Onze R&D-afdeling blijft er elke dag opnieuw voor gaan om een stapje voor te blijven.

90268429026842

More info

tags: Buitenleven – Energiezuinige Oplossingen – Oplossing Om Grote Ruimtes Af Te Sluiten – Rolluiken – Rolluiken Rolpoorten – 

Wenst u meer info over handelaars rolpoorten antwerpen kijk dan vlug op https://www.wilms.be | Handelaars Rolpoorten Antwerpen

Screens | Ventilatie | Terrasoverkapping | Rolluiken | Zonneschermen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars rolpoorten antwerpen

menu home amp nieuws projecten te koop amp in ontwikkeling realisaties over ons contact ringlaan p brecht tel .. Email inforenoart.be privacy verklaring datum oplevering wooneenheden locatie ringlaan project de ring retail kmounits project de ring is gelegen aan de afrit van de e in brecht centraal gelegen tussen breda en antwerpen en gemakkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen vanuit stlenaerts brecht stjob wuustwezel en loenhout handelaars rolpoorten antwerpen specialisten De locatie is een van de grootste troeven van dit project. Zowel grote spelers vinden hier hun gading als lokale handelaars en ondernemingen. Het project bestaat uit afzonderlijke gebouwen. In het ene huisvesten retailpanden waaronder carrefour market. In het andere een coworking space uitgebaat door regus kmounits en de selfstorage storo De verscheidenheid van handelaars rolpoorten antwerpen De verschillende units beschikken over een automatische rolpoort die het laden en lossen gemakkelijk maakt. Door de grote vitrines in de retailpanden komt er zeer veel natuurlijk licht binnen wat voor een .

.

Sterke info over Handelaars rolpoorten antwerpen

.